Olis D.O. TERRA ALTA.

Olis d'Horta de Sant Joan.

Oli Lo Vell Parot.

Analítica química, Acidesa, Peròxids, K232, K270, Humitat.


Perfil de fruitat mig i lleugerament més dolç que picant en boca. Nivell d'amarg quasi inapreciable i astringència només residual, el que pot potenciar la dolçor. Aromes secundàries pròpies de la varietat Empeltre, amb connotacions de fruites madures, herba i nous verdes. Conjunt equilibrat. Dóna un perfil força agradable i característic de la varietat. Color groc amb matisos.

En ampolla de vidre de 0,75 litres.

Promig analítica química de la present campanya:

Acidesa: 0,1%-0,2% àcid oleic
Peròxids: 7-9,8 mEq 02/kg greix
K232: 1,92-2,09
K270: 0,10-0,14
Humitat: 0,13%-0,16%


Per fer una comanda, click aqui.

Català Castellano English BODEGAHORTA.CAT
AGRÀRIA SANT SALVADOR D'HORTA, SCCL
Mapa de la web

Capsula.es Logo
web by:www.capsula.es